Sistem Interfon

Scopul unui interfon este de a va permite sa aflati cine este la usa sau la poarta dumneavoastra, si sa deschideti fara a mai fi nevoie sa iesiti din imobil.
Cu ajutorulul sistemului se poate realiza comnunicatia intre postul de interior (apartament) si postul exterior (postul din scara blocului), se comanda iala electrica a usii/portii facilitand accesul in zona protejata. Accesul se poate realiza prin mai multe metode, cheie, cartela optica, cartela de proximitate, cod.

Proiectam, distribuim si montam posturi interfonice pentru scari de bloc, resedinte, spatii birouri,comunicatie half duplex sau full duplex etc.

Venim in intampinarea persoaneleor care si-au pierdut cartelele de acces, (Tag-uri, cartele de proximitate) sau doresc cartele suplimentare, prin realizarea de copii. Pentru realizarea copiei este nevoie de o cartela originala.

Oferim solutii complete de control acces si pontaj electronic pentru firme.

Alegerea unui tip de interfon si a unui sistem optim presupune inainte de toate cunoasterea obiectivului (al spatiului) unde acesta va fi montat (nr de apartamente, etaje, dispunerea apartamentelor pe etaj, etc.)

Prin programele aflate in derulare cu partenerii nostrii venim in intampinarea asociatiilor de locatari cat si a celor care doresc sa isi inlocuiasca vechile tipuri de interfoane cu cartela optica oferindu-le discounturi considerabile.

Montam la cerere pe orice tip de sistem interfon, cititor de carduri de proximitate pentru a facilita accesul, aceste cititoare se monteaza fara a afecta funtionarea sistemului de interfon deja existent.

Pentru calcul de pret va rugam
contactati-ne.
img_videointerfon